VSAK ZAHTEVEN PROBLEM IMA PREPROSTO REŠITEV!

Kdo smo

Kdo smo

 

PanLab je skupina strokovnjakov aktivnih na različnih področij IT in poslovnega svetovanja, ki so svoje pretekle izkušnje, znanja in sposobnosti združili pod enotnim vodilom - zanesljiva, strokovna in ekonomsko upravičena storitev. Vodi nas prepričanje, da delamo za koristi našega naročnika.

Poleg tehničnih znanj s področja informacijskih tehnologij nas v ospredje postavlja široko poznavanje poslovnih vsebin iz različnih panog kakor tudi poslovnega managementa in upravljanja s kakovostjo.

Pri delu z vsako stranko stremimo k intimnemu poznavanju vsakokratnih poslovnih procesov, poslovnih potreb in zahtev. Ne nudimo »industrije« oz. masovnih storitev, telefonskega centra s tajnico in podobnih mašil. Vsaka aktivnost s stranko ali posameznim uporabnikom je individualno obarvana in grajena na visoki stopnji zaupanja in medsebojnega spoštovanja.

Jedro naših storitev je oblikovano okrog poslovno informacijskega sistema DataLab PANTHEON™in več priznanih spletnih trgovin. Nudimo storitve implementacije in podpore uporabnikom pri rednem delu s PANTHEON™-om kakor tudi zanesljive rešitve dodatnih funkcionalnosti, optimizacije delovanja obstoječih funkcionalnosti kot tudi poslovnih procesov. Zelo uspešno izvajamo projekte integracij med različnimi sistemi.

Vztrajno dokazujemo, da ima vsak zahteven problem preprosto rešitev, potrebno se ga je le pravilno lotiti. Zato nas stranke rade poiščejo kadar se znajdejo v težavah s hitrostjo delovanja PANTHEON™-a, zanesljivostjo delovanja PANTHEON™-a ali željami po dodatnih funkcionalnostih, ki bodo zanesljive tudi po nadgradnji.

Prav zaradi naše zanesljivosti in strokovnosti ter individualnega pristopa nam zaupa vse več zahtevnih uporabnikov poslovno informacijskega sistema PANTHEON™. Prepričajte se sami.