VSAK ZAHTEVEN PROBLEM IMA PREPROSTO REŠITEV!

Mnenja uporabnikov


Damijan Klopčič, vodja poslovne informatike<br><a href="http://www.t-2.net/" target="_blank"><b>T - 2 d.o.o.</b></a>

Vodilno slovensko podjetje na področju telekomunikacij z več kot 300 zaposlenimi.

S podjetjem Epaket oziroma Tomažem Kravcarjem, sodelujemo vse od leta 2007. V začetku so nam pomagali pri osnovni postavitvi Pantheona, sodelovanje smo nadaljevali s prilagoditvami, danes je Tomaž Kravcar kot zunanji sodelavec del ekipe, ki načrtuje in razvija funkcionalnost Pantheona v naš celovit poslovno informacijski sistem.

Skupaj z njimi povezujemo poslovne aplikacije v različnih okoljih, sodelujemo pri rešitvah in povezovanju različnih baz podatkov (MSSQL, Postgres, MySQL), posledično predlogih pri različnih komunikacijskih rešitvah za prenos podatkov, integracijo z lastnim CRM sistemom, uvajanju in nadgradnji celovitega e-poslovanja, povezavo s spletno trgovino, integracijo zunanjih sistemov Ajpes, GIS in vrsto drugih aplikacij, ter povezavo do vseh javno dostopnih podatkov.

Z večletnim sodelovanjem so nas enostavno prepričali v svoje široko znanje, strokovnost in odzivnost, vedno pa nam svetujejo z najboljšimi rešitvami.


Damijan Klopčič, vodja poslovne informatike
T - 2 d.o.o.


Alenka Dolenc, vodja projektov<br><a href="http://www.merkur.si/" target="_blank"><b>Merkur d. d.</b></a>

Divizija Merkur je vodilni slovenski tehnični trgovec z izdelki za opremo doma, vrta in domače delavnice, za končne kupce, podjetja in obrtnike.

Večletno sodelovanje z g. Cerletom lahko ocenim kot izredno uspešno za naše podjetje, saj je s svojo strokovnostjo in zanesljivostjo zagotavljal ustrezno informacijsko podporo našim nadstandardnim zahtevam ter nam vedno pomagal prebroditi kakšno kritično situacijo.

Istočasno sem v tem sodelovanju tudi osebno veliko pridobila, saj g. Cerle ni bil le izvajalec naših naročil, temveč smo v konstruktivnem dialogu uspeli najti tudi boljše rešitve, saj so bili njegovi predlogi zelo koristni ter racionalni in so veliko prispevali k realizaciji naših zamisli oz potreb.


Alenka Dolenc, vodja projektov
Merkur d. d.


Ime priimek, funkcija<br><a href="http://www.gen-i.si/" target="_blank"><b>GEN-I, d.o.o.</b></a>

Družba GEN-I je že 5. leto zapored najcenejši dobavitelj v vseh skupinah odjema za gospodinjske odjemalce električne energije.

Čakamo na partnerja, da odda mnenje.

 

 


Ime priimek, funkcija
GEN-I, d.o.o.


Sašo Trnovec, pomočnik direktorja<br><a href="http://www.datalab.si/" target="_blank"><b>Datalab SI d.o.o.</b></a>

Razvijalec programskega paketa PANTHEON™

Z ekipo EPAKET-a sem v mnogih letih delovanja na Datalab-u imel priložnost sodelovati večkrat in vedno je bila izkušnja pozitivna. Tako mnenje pa delijo z menoj tudi končni pantheon uporabniki, ki sicer velikokrat "potarnajo" nad podporniki, o EPAKET-u pa še nikoli nisem slišal nič slabega.

Želim si čim več tako kvalitetnih pantheon podpornikov.
(avgust 2013) 


Sašo Trnovec, pomočnik direktorja
Datalab SI d.o.o.


Matej Michelizza, vodja informatike<br><a href="http://www.zag.si" target="_blank"><b>Zavod za gradbeništvo Slovenije</b></a>

Osrednja slovenska inštitucija za gradbeništvo z več kot 200 zaposlenimi

Z ekipo EPAKETa, predvsem z Janjo in Tomažem, sodelujemo že od pričetka uporabe Pantheona leta 2007. Ves čas so jih odlikovali hiter odzivni čas in inovativni predlogi rešitev. Strokovno podkovani programerji so nam pogosto pomagali, da se je na videz nerešljiva situacija spremenila v situacijo, ki smo ji s pomočjo njihovih idej in znanja postali kos.

Vsekakor je bila to prava izbira Pantheon podpornika in ga priporočamo vsem, ki iščejo zanesljivega in resnega partnerja.


Matej Michelizza, vodja informatike
Zavod za gradbeništvo Slovenije


Irena Rebula, računovodkinja<br><a href="http://www.zoo.si" target="_blank"><b>ZOO Ljubljana</b></a>

Živalski vrt v Ljubljani.

Z Tomažem Kravcarjem imam zelo pozitivne izkušnje, saj si je vzel čas in prisluhnil našim težavam. Od leta 2006 naprej nam nihče ni znal uspešno rešiti težave s tiskanjem vstopnic. Tomaž pa se je poglobil in težavo uspešno rešil, tako, da se nam sedaj vstopnice končno natisnejo na zelo specifičnem tiskalniku.

Pohvaliti moram tudi njihovo odzivnost in pripravljenost na pomoč tudi v tako rekoč najbolj 'eksotičnih' dnevih in urah. Zadnji dober vtis so name naredili, ko so mi pomagal ob prehodu na novo stopnjo ddv v noči iz sobote na nedeljo.

Njihova pomoč ni omejena samo na predmet osnovne dejavnosti, to je pomoč uporabnikom Pantheona, ampak so mi pomagali reševati tudi težave  z našim strežnikom.

Zato lahko o podjetju Epaket rečem vse samo najboljše in ga z veseljem priporočam.


Irena Rebula, računovodkinja
ZOO Ljubljana


Pantheon smo pričeli uporabljati pred kratkim in g. Gros nam je pomagal pri vzpostavitvi sistema ter prenosu ključnih podatkov iz našega starega sistema. Zaradi specifičnosti našega poslovanja smo potrebovali tudi nekaj nadgradenj originalnih funkcionalnosti programa, kar nam je hitro in strokovno tudi naredil. Vedno je dosegljiv za vprašanja in nasvete glede uporabe Pantheona na vseh področjih.

Z vsestransko podporo, odzivnostjo in strokovnostjo g.Grosa smo zelo zadovoljni ter lahko sodelovanje z njim samo priporočamo vsem uporabnikom Pantheona.


Marko Gros, direktor
Aerodrom Maribor d.o.o.


Boris Kokalj, vodja poslovne informatike<br><a href="http://www.intersocks.com/" target="_blank"><b>Intersocks d.o.o.</b></a>

Intersocks Group is a world-leading socks developer and marketer, specialising in high-tech, quality technical socks.

S podpornikom PanLab smo pričeli sodelovati v začetku leta 2013 in celotni ekipi gre velika pohvala. Naše podjetje uporablja poslovni sistem Pantheon v celoti in je v večini prilagojen našim potrebam. Ko sem se na prvem sestanku z g. Gabrom pogovarjal, sem takoj vedel da so pravi za nas. Najbolj mi je všeč, da prvo prisluhnejo novemu projektu in željam, nato pa ti svetujejo kako sami mislijo da bi bilo najboljše izpeljati. Do sedaj se je ta postopek pri vseh projektih izkazal za najboljšega. To ti da vedeti, da je to ekipa profesionalcev, ki vedo kaj delajo.

Všeč mi je tudi njihov hitri in prijazni odziv, ter hitro reševanje problemov, ko nastanejo.

Hvala ekipa PanLab


Boris Kokalj, vodja poslovne informatike
Intersocks d.o.o.


Ivo Gasparič, vodja računovodstva<br><a href="http://www.everet-group.com/" target="_blank"><b>Everet international d.o.o. Ljubljana</b></a>

The regional leader in selective beauty business

Z g. Grosom naše podjetje sodeluje že od leta 2009. Poleg strokovnosti, natančnosti in odzivnosti bi predvsem izpostavili njegov širok in in globok vpogled tako v sam Pantheon kot tudi v poslovanje podjetja. Prav zaradi tega nam je mnogokrat s svojimi predlogi omogočil, da so naše izvenserjiske zahteve zaživele v polni funkcionalnosti, ki nam jo sistem omogoča.

Kot zunanji sodelavec je bil prisoten pri integraciji drugih programov s Pantheonom in poskrbel, da je vse potekalo gladko. Poleg vsega si za uporabnika vedno vzame čas, da razloži reševanje določenega problema in kako program deluje. S tem nam omogoči, da si ob morebitnih težavah znamo pomagati tudi sami.


Ivo Gasparič, vodja računovodstva
Everet international d.o.o. Ljubljana


Elvis Požek, direktor<br><a href="http://www.eventus.si/" target="_blank"><b>EVENTUS SISTEMI d.o.o.</b></a>

Eventus sistemi je distributer računalniških komponent priznanih blagovnih znamk in najstarejši Logitech distributer v JV Evropi.

Prvo srečanje s Tomažem je bilo na priporočilo in zdel se mi je le še nekdo v vrsti ljudi iz sveta Datalaba Pantheona, ki ne razumejo uporabnikovih potreb.
Ko sva se srečala v živo, sem videl, da Tomaž zelo dobro ve kaj govori. V zelo kratkem času je dokazal, da se drži obljub in da ima rešitve za naše težave. Uspešno nam je implementiral modul za pošiljanje pošiljk neposredno iz Pantheona za prodajo in za servis. Prihranek časa v primerjavi s prejšnjim postopkom je po naši oceni izjemen. Omogoča nam obdelati dvakrat več pošiljk v enakem času in z enakim številom zaposlenih. Postopek je trenutno v skladu z zahtevami Pošte Slovenije.

Odločili smo se tudi za integriran, izjemno enostaven, SMS modul, ki nam služi za obveščanje strank servisa.

Širok spekter znanja, iznajdljivost, bistrost in odkritost so lastnosti, ki jih pri Tomažu cenim in zaradi katerih je postal naš partner pri delu s Pantheonom. Njegovo znanje z veseljem priporočam vsakemu uporabniku Pantheona.


Elvis Požek, direktor
EVENTUS SISTEMI d.o.o.


Sašo Juvanc, vodja partnerskega kanala<br><a href="http://www.flipit.si/" target="_blank"><b>Flip IT - Virtu d.o.o.</b></a>

Vodilno svetovno podjetje na področju "desktop" virtualizacije.

Kot odgovoren za partnersko mrežo sem iskal partnerja, ki bi pomagal vzpostaviti client - host povezavo za poslovno-informacijski sistem Pantheon 'v oblaku' v okviru storitve Flip IT.

Po iskanju pomoči tudi pri bolj 'znanih' Datalab partnerjih in skorajšnji prekinitvi projekta zaradi neuspeha / neznanja partnerjev pa sem dobil informacijo, da je EPAKET kos tudi najbolj trdim orehom.

1 telefonski klic in 1 sestanek je bil dovolj, da so sprejeli izziv. Zaradi njihove pomoči lahko računovodski servisi s poslovno-informacijskim sistemom Pantheon omogočajo svojim strankam aplikativni dostop do baze podatkov v okviru storitve Flip IT. Po mojih izkušnjah, vas ne bodo nikoli pustili na cedilu !

Hvala Tomaž !


Sašo Juvanc, vodja partnerskega kanala
Flip IT - Virtu d.o.o.


Aleksander Blatnik, izvršni direktor<br><a href="http://spletnik.si/" target="_blank"><b>Spletnik d.o.o.</b></a>

Najbolj prepoznavno podjetje v Sloveniji za spletne tehnologije in razvoj.

S Panlabom smo uspešno izpeljali že lepo število integracij spletnih trgovin z računovodskim programom Pantheon. Pri svojem delu so vsekakor profesionalci, delo opravijo hitro, brez nepotrebnih zapletov, naši naročniki spletnih trgovin Magento pa jih velikokrat pohvalijo na račun prijaznega in poljudnega odnosa.

Ker cenimo kakovost izvedbe, hiter odzivni čas ter strokovne in prijazne sogovornike, bomo s Panlabom pri integracijah Magento-Pantheon (jn upam da čimprej tudi pri drugih trgovinskih platformah) zagotovo sodelovali tudi v prihodnje.


Aleksander Blatnik, izvršni direktor
Spletnik d.o.o.


Vanja Pelko, računovodkinja<br><a href="http://www.eventus-nm.si/" target="_blank"><b>EVENTUS, Novo mesto, d.o.o.</b></a>

Največje maloprodajno podjetje na področju dolenjske z več kot 200 zaposlenimi.

Čakamo na partnerja, da odda svoje mnenje.

 

 


Vanja Pelko, računovodkinja
EVENTUS, Novo mesto, d.o.o.


Wolfgang Kalbacher, director<br><a href="http://www.fackelmann.de/fackelmann-si/" target="_blank"><b>FACKELMANN d.o.o.</b></a>

Vodilni dobavitelj drobnih gospodinjskih pripomočkov in kopalniškega pohištva tako v Sloveniji kot v tujini.

We started to use Pantheon because of the need to implement payroll accounting by ourselves and Pantheon was the best option on the market. Since there were no complications and the project was realized quickly and efficiently we were very satisfied with the whole experience.

I hope we will continue to work with Epaket in the future.


Wolfgang Kalbacher, director
FACKELMANN d.o.o.


S Tomažem in podjetjem Epaket d.o.o. sodelujemo že skoraj 3 leta. Sodelovanje ocenjujemo kot zelo pozitivno. Uspešno so povezali Pantheon z našo spletno trgovino in nam tako zagotovili olajšano in hitrejše poslovanje. Danes Tomaž skrbi za nemoteno delovanje Pantheona in razvija njegove funkcionalnosti.

Tomaž in njegova ekipa so nam vedno na voljo, zlasti v trenutkih, ko potrebujemo hiter in fleksibilen odziv. Njihov pristop je izredno profesionalen, saj vselej prisluhnejo našim željam in potrebam ter nam svetujejo z najboljšimi rešitvami. Sodelovanje bomo gotovo nadaljevali tudi v prihodnje, saj so nas dosedanje pozitivne izkušnje popolnoma prepričale.


Ivan Turek, direktor
Lincos d.o.o.


Peter Pusser, direktor<br><a href="http://www.dekorus.si/" target="_blank"><b>Dekorus d.o.o., Mestinje</b></a>

The most beautiful wooden poles and pelmets

Črtomir Gros nam je od vsega začetka uporabe Pantheona s svojim enkratnim strokovnim znanjem odlično pomagal in svetoval pri uvajanju tega programa. Odlikuje ga zanesljivost, hitra odzivnost, strokovnost ter prijaznost. V našem primeru je bilo potrebno prilagoditi program na specifične potrebe zahtevne proizvodnje, ki je med drugim obsegal zajem podatkov v proizvodnji o delu, materialih in proizvodih v celoti preko črtne kode. Prav tako zna svetovati in pomagati tudi na vseh ostalih področjih (računovodstvo, nabava, prodaja, kadrovska) z vsebinskimi rešitvami in prilagajanjem izpisov za notranje potrebe.

Sodelovanje z g. Grosom priporočamo komurkoli, ki ima v načrtu uvedbo Pantheona kakor tudi obstoječim uporabnikom s specifičnimi potrebami po dodelavah.


Peter Pusser, direktor
Dekorus d.o.o., Mestinje


S Panlabom sodelujemo od januarja 2014. Omogočili so nam sinhronizacijo Pantheon zaloge in cen z Magento trgovino. Poleg tega koristimo tudi sihronizacijo naročil iz Magenta v Patheon. Sinhronizacija nam prihrani obilo dela, saj je zaloga v naši spletni trgovini vedno aktualna in točna, spletna naročila pa nas že čakajo v Pantheonu za nadaljnjo obdelavo.

Pohvaliti gre tudi ažurnost in strokovnost Panlabovih programerjev, tako ob morebitnih težavah, kot ob idejah za izboljšave.

Vsekakor priporočamo vsem resnim spletnim trgovcem.


Tomi Curk
PoceniPC.com


Pantheon-a uporabljamo že dolgo časa in imeli smo priložnost delati z večimi podporniki. Naj povem, da nikjer nisem naletel na tako dobro podporo, kot jo nudi podjetje Epaket d.o.o., pa naj bo to pomoč pri sami uporabni, izdelavi dodatnih izpisov oziroma implementaciji kakršnekoli drugih pantheon sprememb.

Prav tako mi je zelo všeč, da so pripravljeni pomagati s preprostimi nasveti, ki so nas večkrat usmerili v pravo smer.


Mitja Drobne, direktor
OMF proizvodnja d.o.o.


S podjetjem Epaket imamo samo pozitivne izkušnje. Predvsem bi rad pohvalil profesionalnost g. Kravcarja. Vedno si je vzel čas za konstruktiven sestanek, kjer smo se natančno dogovorili o naših željah za določene rešitve na ključ in kar smo se dogovorili je tudi obveljalo.


Marjan Košuta, tehnična podpora
INFO-KOD


Zaradi velikega povpraševanja po AR rešitvi v Pantheon okolju, smo se za integratorja odločili za panlab.si. Integracije je bila opravljena vrhunsko in to v zelo kratkem času. Vse stranke ki si želijo naše rešitve in uporabljajo Pantheon posredujemo na panlab.si, kjer jim z zadovoljstvom pomagajo.

Odličen partner na poti do uspeha!


Marley Maček, direktor
Absolute Read d.o.o.


Zaradi potrebe po integraciji našega CRM sistema s Pantheonom, smo se obrnili na Panlab, ki je svoje delo opravil hitro in strokovno. Vse od začetnih zamisli, do končne realizacije je potekalo tako kot smo se dogovoril.

Sedaj po dobrem letu dni sodelovanja, lahko povem, da smo se odločili za pravega partnerja in se veselimo sodelovanja tudi v prihodnje.


Luka Javornik, vodja informatike
GA+kuhinje