VSAK ZAHTEVEN PROBLEM IMA PREPROSTO REŠITEV!

Pogoji uporabe

O PODJETJU

S spletno trgovino http://www.panlab.si upravlja podjetje EPAKET d.o.o. s sedežem Bistrica pri Tržiču 7, 4290 Tržič.

REGISTRACIJA

Nakup v spletni trgovini lahko opravite na dva načina: kot gost ali kot registrirani uporabnik.
Ob registraciji v spletno trgovino panlab.si pridobite uporabniško ime (enako kot Vaša elektronska pošta) in geslo. Registracija je prostovoljna, odločitev zanjo pa v celoti prepuščena uporabniku. Registriran uporabnik lahko kadarkoli zahteva, da ponudnik njegove podatke, ki jih je posredoval ob registraciji, trajno in učinkovito izbriše. Z izbrisom uporabniku preneha status registriranega uporabnika in vse pravice, povezane z njim. Uporabnik se lahko kadarkoli ponovno registrira.

O PODJETJU
REGISTRACIJA
POSTOPEK NAKUPA V SPLETNI TRGOVINI
NAČIN PLAČILA
VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
OSTALE INFORMACIJE
SPORI - PRAVNE INFORMACIJEJ

POSTOPEK NAKUPA V SPLETNI TRGOVINI

1. V spletni trgovini lahko nakupujete 24 ur na dan 356 dni v letu.
2. Izberite izdelek, ki ga želite kupiti in kliknite 'Dodaj v voziček'. Če želite kupiti še kakšen izdelek iz spletne trgovine se lahko brez skrbi, da bi se že dodani izdelek izgubil, vrnete na prejšnjo stran, saj bo izdelek ostal v vozičku.
3. S klikom na gumb 'Voziček' v zgornji vrstici, se vrnete na seznam izdelkov, ki jih imate položene v vozičku.
4. Vpišite količino izdelkov in kliknite 'Osveži pogled', da vam osveži novo nastavljeno količino (in s tem tudi novo vrednost naročila, v katerega je vključen tudi DDV).
5. Če želite odstraniti izdelek, kliknite na gumb 'Odstrani'.
6. Nakup nadaljujete s klikom na gumb 'Nadaljuj s plačilom'.
7. Pri naslednjem koraku se lahko prijavite oz. registrirate ali pa nadaljujete z nakupom kot gost.
8. Kliknite na gumb 'Nadaljuj' in sledite navodilom. Izpolnite polja, ki so obvezna (označena z zvezdico *), da zaključite naročilo.
9. Pri zadnjem, šestem koraku 'Pregled naročil', se Vam izpišejo vsi naročeni izdelki in njihova skupna vrednost, v katero je vključen tudi DDV. Pri tem koraku še vedno lahko spremenite nakup – v košarico lahko še dodate ali odstranite izdelek oz. spremenite količino (s klikom na 'Uredi košarico')
10. S klikom na gumb 'Naroči' ste opravili prvi del elektronskega nakupa.
11. Na Vaš veljavni elektronski naslov (ki ste ga vpisali ob registraciji ali v teku naročila) vam avtomatično pošljemo potrditev naročila, oz. predračun, če ste izbrali možnost plačila po predračunu.
12. Vsi izdelki objavljeni na strani so na zalogi in Vam bodo dostavljeni v najkrajšem možnem času.
13. Če ste registrirani uporabnik spletne trgovine, lahko celoten potek naročila oz. statusa naročila spremljate tudi na spletni strani www.panlab.si v razdelku 'Moj račun'.
14. Ostalim uporabnikom premik iz enega statusa v drugega (npr. iz statusa naročilo prejeto v status naročilo plačano) avtomatično pošiljamo na elektronski naslov vpisan v postopku naročanja.

 

NAČIN PLAČILA

- Plačilo po predračunu – avansno plačilo
Najbolj priporočljiva in najcenejša oblika plačila. Plačujete lahko direktno na naš transakcijski račun št.: SI56 6100 0000 1734 804 (Delavska Hranilnica d.d.), s sklicno številko vašega predračuna. Informativni predračun ima veljavnost 2 dni. Prosimo vas, da ne plačujete predračuna, ki mu je pretekel rok veljave, saj se lahko zgodi, da izdelka ne bo več na zalogi. V primeru, da do takšne situacije pride kljub temu, da je vaš predračun še veljaven, vas bomo o tem nemudoma obvestili, vam predlagali alternativno rešitev oz. vrnili denar.
Plačilo po povzetju
Naročene artikle lahko plačate tudi ob dostavi dostavni službi. Strošek plačila po povzetju znaša 3,00 €.
Vse cene v spletni trgovini so vse navedene v evrih in vsebujejo 22% DDV. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. V primeru, da pride do spremembe cene med obdelavo vašega naročila, vam bomo omogočili odstop od nakupa.
- Plačilo s kreditno kartico 
Omogočeno je plačilo s PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diner's Club in EnRoute. V primeru plačila s kreditno kartico se obračuna dodatne 3% provizije
  

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Zavezujemo se, da bomo varovali vse Vaše osebne podatke, saj uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov. Vaše podatke bomo uporabljali izključno za pošiljanje računov, ponudb in druge potrebne komunikacije. Vaših podatkov brez Vašega dovoljenja ne bomo posredovali tretjim osebam. Za namene dostave in uveljavljanje garancij bomo dostavni službi zaupali Vaš naslov. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla. Sklenjena pogodba med kupcem in prodajalcem se arhivira na sedežu podjetja EPAKET d.o.o. Registrirani uporabniki, lahko do teh pogodb dostopajo prek spletne strani in sicer znotraj razdelka "Moj račun". Uporabnikom, ki se v spletno trgovino niso prijavili, pa lahko na njihovo željo pogodbo ponovno pošljemo prek elektronske pošte, za oba tipa uporabnikov pa velja, da jim pogodbo lahko pošljemo tudi po navadni pošti.
Izjemno razkritje osebnih podatkov: Vaše osebne podatke bomo razkrili le, če nam bo to veleval zakon, ali pa v dobri veri, da je le-to potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja EPAKET d.o.o.

 

OSTALE INFORMACIJE

Lahko prihaja do manjših odstopanj in tehničnih popravkov. Slike so lahko simbolične in ne odražajo vedno dejanskega stanja. Pridržujemo si pravico do sprememb brez predhodnega obvestila. Katalog izdelkov se znižuje s prodanimi artikli in zvišuje z novo ponudbo. Za napake se opravičujemo.

 

SPORI - PRAVNE INFORMACIJE

Spletna trgovina deluje na območju Republike Slovenije in je odprta 24h 365 dni v letu. Nakupujejo in posredujejo osebne podatke lahko samo pravno in poslovno sposobne osebe, ki so starejše od 15 let, ostale osebe pa potrjujejo, da so nakup opravile z vednostjo in ob prisotnosti staršev ali skrbnikov. Komunikacija, ki teče v elektronski obliki, se šteje kot bi bila pisna in ima veljavnost pogodbe.
Po najboljših močeh poskušamo udejaniti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Pritožbe (pa tudi pohvale) lahko posredujte na e-mail naslov: info @ panlab . si. Ustrezna oseba se bo z Vami povezala po elektronski pošti oziroma po telefonu in z Vami poskusila odstraniti težavo. V petih delovnih dneh bomo potrdili, da smo prejeli pritožbo in Vam sporočili, kako dolgo jo bomo obravnavali ter Vas sproti obveščali o poteku postopka. Vse pritožbe bomo obravnavali zaupno.
Morebitne spore se rešuje sporazumno, v nasprotnem primeru bo spore reševalo pristojno sodišče v Kranju.