VSAK ZAHTEVEN PROBLEM IMA PREPROSTO REŠITEV!

Kaj ponujamo

Kaj ponujamo

PANLAB je skupina strokovnjakov aktivnih na različnih področij IT in poslovnega svetovanja, ki so svoje pretekle izkušnje, znanja in sposobnosti združili pod enotnim vodilom - zanesljiva, strokovna in ekonomsko upravičena storitev. Vodi nas prepričanje, da delamo za koristi našega naročnika.

Ekipo sodelavcev gradimo tako, da smo v vsakem trenutku sposobni zagotoviti:

- Nove implementacije poslovni informacijskega sistema DataLab PANTHEON™
- Podporo uporabnikom DataLab PANTHEON™-a
- Razvoj dodatnih rešitev za DataLab PANTHEON™
- Optimizacije poslovnih procesov in DataLab PANTHEON™-a
- Optimizacijo hitrosti delovanja PANTHEON™ baze podatkov.
- Integracije z različnimi specialnimi informacijskimi sistemi
- Integracije s spletnimi trgovinami.

 

Implementacija PIS Pantheon™Če želite partnerja, ki razume vaš poslovni proces in vrednostno verigo uvedbe novega poslovni informacijskega sistema in če se spogledujete s poslovno informacijskim sistemom DataLab PANTHEON™ potem smo prava izbira.

 

Podpora PIS Pantheon™


 

Razumemo, da uporabnik občasno naleti na ovire pri delu, ki lahko tudi ogrožajo izvedbo njegovih nalog. Najsi je dejanska možna škoda tega velika ali majhna uporabnik jo skoraj brez izjeme občuti enako – kritična težava.
To lahko razumemo. Odlikuje nas dosegljivost in sposobnost prepoznavanja dejanskih kritičnih napak. Primerno se odzovemo v vsakem primeru in uporabniku zagotovimo pravšnjo mero potrebne podpore da problem odpravimo ali v res časovno kritičnih situacijah najprej zaobidemo (t.i. »work arround«) in nato odpravimo. Naši sodelavci so kadar jih potrebujete dosegljivi tudi na zasebnih mobilnih številkah.
Zato nam stranke zaupajo in se rade vračajo kadar nas potrebujejo.
Vsak klic NI zaračunljiv.
Tajnice nimamo. Vaš sogovornik je vedno svetovalec.

 

Razvoj dodatnih rešitev


 

Ponujamo vse od razvoja mali skript za rešitev enkratnih težav do resnih dodatnih funkcionalnosti, ki bodo PANTHEON™ v vašem podjetju podprle zanesljivo in brez težav po nadgradnji.
Tiste rešitve, ki menimo, da bi lahko koristile širšemu krogu uporabnikov skušam ponuditi kot standardizirane. Veliko smo jih že naredili in nekaj teh si lahko ogledate v meniju  STANDARDIZIRANE REŠITVE.