VSAK ZAHTEVEN PROBLEM IMA PREPROSTO REŠITEV!

Blago

Št. prikazov: 1 od 10 (18 skupaj)

Nastavi padajoče
na stran

Lista  Tabelarično 

Stran:
 1. 1
 2. 2
 1. Prikaz zaloge pri izbiri identov Prikaz zaloge pri izbiri identov

  Prikaz zaloge pri izbiri identov

  Postopek omogoča dodajanje zaloge po skladiščih v padajoči meni pri izbiri identov na vseh vrstah blagovnih dokumntov izdaj in prevzemov.

  Primer:
  Ko želimo prodati določen artikel, nas zanima kakšno je stanje na zalogi, saj se glede na stanje lahko odločimo ali bomo izdali artikel A ali artikel B. Postopek nam že pri izbiri artiklov omogoča točno to brez dodatnih klikanj po programu.

  Več...
  40,00 €

 2. Uporabnik in čas zapisa/spremembe

  Uporabnik in čas zapisa/spremembe

  Postopek omogoča prikaz
  - kdo in kdaj se je določen dokument kreiral
  - kdo in kdaj je dokument zadnji spreminjal
  - prikažejo se podatki ločeno za glavo dokumenta in za pozicije dokumenta

  Več...
  100,00 €

 3. Izpis/vpis spremnic Pošte Slovenije Izpis/vpis spremnic Pošte Slovenije

  Izpis/vpis spremnic Pošte Slovenije

  Rešitev vam omogoča izpis podatkov z dobavnice na samolepilne spremnice Pošte Slovenije. Pri izpisu dobavnice se ustvarijo trije dodatni listi. Vsak list predstavlja identične izpisane podatke za spremnico. Razlika je le v poziciji spremnice na listu (na enem A4 listu so tri spremnice). Rešitev se prilagodi potrebam uporabnika.

  Primer uporabe

  - Pred izpisom dobavnice se izberejo storitve Pošte Slovenije.  Izbrane storitve in naslovnik se iz Pantheona prenesejo na dokument. Prvi list predstavlja dobavnico, naslednji trije pa izpisane podatke za spremnico - odvisno od pozicije samolepilne spremnice na listu. Skladiščnik natisne dobavnico, nato pa natisne še posamezeno spremnico.

  Več...
  150,00 €

 4. Hitro dodajanje kontaktnih oseb na računih Hitro dodajanje kontaktnih oseb na računih

  Hitro dodajanje kontaktnih oseb na računih

  Postopek omogoča dodajanje kontaktnih oseb v šifrant poslovnih partnerjev direktno iz dokumenta izdaje.

  Primer uporabe:
  ko stranki izdamo blago vpišemo na dokument osebo, ki je blago prevzela (podatek se shrani v šifrant, tako da nam tega naslednjič ni potrebno)

  Več...
  50,00 €

 5. Absolute-Read - 2D Branje Absolute-Read - 2D Branje

  Absolute-Read - 2D Branje

  Integracija s produktom Absolute Read (http://www.absolute-read.com/), ki omogoča branje črtne kode in avtomatičen vnos dobavnice oz. računa.

  Več...
  0,00 €

 6. Masovno potrjevanje dokumentov Masovno potrjevanje dokumentov

  Masovno potrjevanje dokumentov

  Postopek omogoča potrjevanje večih dokumentov istočasno.

  Več...
  50,00 €

 7. Absolute-Read - 2D Tiskanje Absolute-Read - 2D Tiskanje

  Absolute-Read - 2D Tiskanje

  Integracija s produktom Absolute Read (http://www.absolute-read.com/), ki omogoča zapis črtne kode na dobavnice in račune.

  Navodila za namestitev

  Več...
  150,00 €

 8. Neknjiženi računi v finančnih podatkih subjekta Neknjiženi računi v finančnih podatkih subjekta

  Neknjiženi računi v finančnih podatkih subjekta

  Le malo katero podjetje knjiži sproti, tako da so podatki prikazani v finančnih podatkih kupca pogosto zastareli in netočni.

  Rešitev vam omogoča prikaz višine neknjiženih računov za posameznega poslovnega partnerja (dobavitelji in kupci), kar omogoča  vpogled v dejansko finančno stanje kupca.

  Več...
  80,00 €

 9. Mehko vodenje po serijskih (batch) številkah

  Mehko vodenje po serijskih (batch) številkah

  Postopek omogoča "mehko" vodenje po serijskih (batch) številka. Mehko vodenje pomeni da za serijske številke ne vodimo zaloge, ne povezujemo prevzetih in izdanih serijskih številk in posledično ne preverjamo pri izdaji kakšen je status serijske številke. Identi (artikli) so v pantheon-u vodeni kot navadno blago, ki se ne vodi po serijskih (Vodenje serijskih številk: N - Ni vodenja).
  Postopku sta prilagojena tudi dva izpisa, ki omogočata vpogled v a) izpis serijske po subjektu - kateri subjekti so prejeli določeno serijsko številko, b) izpis subjekta po serijskih - katere serijske je prejel posamezni subjekt

  Primer uporabe

  Postopek je primeren za uporabo, ko želimo voditi serijske številke samo na izdajni strani ne pa tudi na prevzemni. To pomeni da s serijskimi številkami opremimo artikle ko jih prodamo in se s tem ognemo komplikacijam z zalogo, ki se sicer vodi pri serijskih številkah in se izdane serijske ujemati s prejetimi, hkrati pa imamo evidenco katero serijsko številko smo prodali kateri stranka, za namene raznih inšpekcij (če bi bila potreba bi se analogno lahko vodilo tudi samo na nabavni strani).

  Več...
  100,00 €

 10. Iskalnik identov - dodatni stolpci Iskalnik identov - dodatni stolpci

  Iskalnik identov - dodatni stolpci

  Postopek omogoča prikaz dodatnih stolpcev v iskalniku identov. Postopek iskanja identov se lahko zažene iz forme naročil in računov, kot dodatek pa lahko prikažemo kakršnokoli informacijo, ki je zapisana v pantheon-u (oz. izven njega).

  Več...
  80,00 €

Št. prikazov: 1 od 10 (18 skupaj)

Nastavi padajoče
na stran

Lista  Tabelarično 

Stran:
 1. 1
 2. 2